PAZARCI KAO ČELSI: Maradoninom sinu 24 sata da odluči

- Voleli bismo da Maradona postane naš član, ali ne možemo da obećamo ono što ne možemo da ispunimo - rekao je Redžep Korać, portparol Pazaraca

  • 1

Uprava fudbalskog kluba iz Novog Pazara ne odustaje od sina Dijega Armanda Maradone, Dijega Singare. Pregovori su se "otegli", a kako bi što pre znali na čemu su, oni su 26-godišnjem momku dali rok da u sledeća 24 sata odluči hoće li ili neće da potpiše papire:

- Menadžer Maradoninog sina je izneo zahteve, neke smo prihvatili i možemo da ispunimo, a neke nismo u mogućnosti. Ostavili smo Maradonu da se izjasni do četvrtka da li prihvata našu ponudu koja je realna i koju verujemo da će prihvatiti. Voleli bismo da Maradona postane naš član, ali ne možemo da obećamo ono što ne možemo da ispunimo - rekao je Tanjugu portparol kluba Redžep Korać.

Dijego Singara je rođen u Napulju i dosadašnju karijeru je proveo igrajući za italijanske nižerazredne timove, dok je uspeo da upiše i jedan nastup za reprezentaciju Azura do 17 godina.

(Telegraf / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA