UEFA ČASTI: Partizan i Voša mogu u LE i ako izgube!

Usled izbacivanja Fenerbahčea iz evropskih takmičenja čelnici UEFE odličili da poslednjeg učesnika Lige Evrope odrede žrebom u kojem će se naći sve poražene ekipe posle revanš mečeva

  • 6

Najzad i Turci jednom da nam pomognu! Tačnije ne baš Turci nego UEFA koja je izbacivanjem Fenerbahčea iz evropskih takmičenja na dve godine otvorila još jedno upražnjeno mesto za popunu Lige Evrope.

Naime, turski vicešampion je poražen u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona od Arsenala što mu je automatski obezbedilo grupnu fazu LE međutim, zbog nameštanja neće moći da se takmiči. To znači da se otvara još jedno slobodno mesto koje će biti upotpunjeno žrebom u petak od 9:00 časova.

To znači da će se svi klubovi koji regularno ne obezbede prolaz dalje u LE naći u bubnju iz kojeg će biti izvučen srećni dobitnik i poslednji član drugog po jačini evropskog takmičenja.

Svakako radosna vest za srpske predstavnike Partizan i Vojvodinu koji bi se, usled eventualnog poraza, mogli naći u grupnoj fazi LE. Samo se nadamo da će ih sreća poslužiti u revanš mečevima i da ih izvlačenje iz bubnja neće previše doticati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA