NAĐ KIPTI OD BESA: Tužno, sramno, žalosno...

- Ne razumem da igrači imaju priliku za još šest utakmica u Evropi i da na teren izađu bez želje za pobedom. Ponašanje pojedinaca je stidno i sramno - izjavio je sportski direktor Partizana posle poraza od Tuna

  • 20

Fudbaleri Partizana nisu mogli da izađu pred novinare posle zaista teškog poraza od Tuna u revanšu, zbog čega su ostali bez učešća u Ligi Evrope. S druge  strane, uvek otvoreni sportski direktor Albert Nađ nije krio razočaranje zbog onog što su "crno-beli" prikazali, istakavši da su se pojedini igrači ponašali "stidno i sramno".

- Partizan je igrao tužno i žalosno. Ne mogu da razumem da igrači imaju priliku za još šest utakmica u Evropi i da na teren izađu bez želje i žara za pobedom. Kako su se pojedinci večeras ponašali, to je stidno i sramno. Stidim se što sam bio deo ove predstave - izjavio je Nađ posle utakmice u Švajcarskoj.

On je naveo da je mladi Andrija Živković za 20 minuta, koliko je proveo na terenu, pokazao saigračima kako treba da se bore za dres Partizana.

- Pojedinci ga nisu ni oznojili. Ne mogu više da pričam, jer je glava još vruća. Ima vremena - rekao je Nađ.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrazmena

    30. avgust 2013 | 00:55

    Nema vremena Alberte,sklanjaj se zauvek iz kluba i ti i svi oni koji nisu hteli da priznaju gde vodi Djurić naš voljeni klub.Ti i tebi slični licemeri ste mu davali legitimitet.Samo nestani molim te.

  • Ujko

    30. avgust 2013 | 08:31

    Nisu krivi igtači kriv je sistem rada u fudbalu. Ja zivim i radim u Švajcarsku a ujedno sam fudbalski sudija. Koliko ulaze Švajcarska u talente a posebno u fudbalu to je nemoguce. To se radi od petlica pa sve do seniorske selekcije. Na pr. Petlici od 10 godina takmice se u 4 selekcije: 2 klasa,1klasa,promocija,coca cola liga a najbolji igraci iz coca cole prelaze u U selekcije u Baselu, Cirihu,Sionu i td. U Švici negledaju ciji si sin odakle dolazis koja tije boja koze, vazno je da si talenat i dase ponašaš po propisima kluba. Imam ja brata koji igra "profesionalno" u Srbiju on ustaje u 11 doruckuje i celo popodne po caficima do uvece e onda ide u 6 na trening i trenira 2 saata. Zato Svajcarska ima prestavnika u ligu sampiona. 2 u ligu evrope. Dok sistemski ne organizujemo futbal necemo imati uspeha

  • Namcor

    30. avgust 2013 | 02:27

    Podnesi ostavku ako te stid.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA