Vesterman i Milosavljević vode poletarce Partizana na turniru u Đevđeliji

"Crno-beli" večeras od 20 sati igraju prvi meč na turnru protiv ekipe iz jadranske lige MZT Skoplje, dok će u subotu igrati sa Kožufom, a u nedelju odmeriti snage sa grčkim PAOK-om

  • 2

Ekspedicija Košarkaškog kluba Partizan krenula je u Makedoniju gde ih očekuje prvi pripremni turnir. Izabranici trenera Duška Vujoševića od 30. avgusta do 1. septembra će boraviti u Đevđeliji i odigrati tri utakmice.

PODMLAĐENI TIM

Prvi meč zakazan je za petak u 20 časova, a protivnik "crno-belima" je makedonski MZT Skoplje. Narednog dana u istom terminu klub iz Humske će se susresti sa domaćinom, ekipom Kožufa.

U nedelju od 20 časova je zakazana utakmica sa "crno-belim" timom iz Soluna, ekipom PAOK-a.

Ekipa Partizana će na turniru nastupiti u potpuno podmlađenom sastavu jer osim Lea Vestermana i Dragana Milosavljevića nema nijednog igrača iz prošle sezone.

Lučić je otišao u Valensiju, Bogdanović, Gagić i Lovernj su sa reprezentacijom Srbije i Francuske, Musli je lakše povređen, Bertans se oporavlja a Gordiću je istekao ugovor.

U EKIPI I STEFAN POT

Trener Vujošević je u Makedoniju poveo igrače: Leo Vesterman, Stefan Pot, Boris Dalo, Petar Aranitović, Dražen Zlovarić, Nemanja Bezbradica, Aleksandar Marelja, Mihajlo Andrić, Strahinja Mićović, Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov, Đoko Šalić i Nikola Malešević.

Zanimljivo je da je u ekipi "crno-belih" i juniorski reprezentativac Stefan Pot, koji je član Vojvodine i koja tvrdi da on nema prava da pređe u drugi tim bez adekvatnog obeštećenja.

Po povratku u Srbiju, tim Partizana očekuju provere sa Slogom (6. septembar) i kragujevačkim Radničkim (11. septembar), a potom od 15. do 25. septembra najavljeni su mečevi u Španiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA