Jankovićeva prošla u osminu finala US Opena!

Srpska teniserka je u meču trećeg kola savladala Karumi Naru iz Japana sa 6:4, 6:6 (7:5). Sledaća protivnica joj je šesta igračica sveta Kineskinja Na Li, koja je pobedila Britanku Loru Robinson sa 6:2, 7:5

  • 1

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u osminu finala US Opena pošto je u trećem kolu savladala Karumi Naru iz Japana sa 6:4, 6:6 (7:5). U narednoj fazi, Jelena igra protiv kineske teniserke Na Li.

Kod rezultata 1:1 u prvom setu japanska teniserka pravi brejk, ali Jankovićeva joj već u narednom gemu odgovara na isti način. U nastavku obe teniserke čuvaju svoj gem sve dok Jelena nije uspela da dođe do prednosti od 5:4 i na kraju da osvoji set sa 6:4.

Srpska teniserka drugi set počinje znatno lošije. Naru je pobedila u prva dva gema, ali Jelena uspeva da uzvrati u trećem i četvrtom za ponovo neizvesnih 2:2. Ostatak seta odigran je u sličnom ritmu, sa dosta preokreta i čvrstom igrom, pa je meč rešen tek posle taj brejka u kome je bolja bila naša teniserka sa 7:5.

Naredna Jelenina protivnica Li je trenutno šesta na svetskoj rang listi, a u šesnaestini finala savladala je Britanku Loru Robson sa 6:2, 7:5.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Makarije

    31. avgust 2013 | 03:45

    Konačno dobija i kad ne igra maksimalno, sreća prati hrabre, navijamo za tebe !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA