Ovo je kafana u kojoj će se okupljati srpski navijači u Sloveniji! (FOTO) (VIDEO)

Srpski navijači u Jesenicama imaće svoju bazu u kafe-piceriji Domino, a fanovi ostalih ekipa, takođe, su dobili svoja okupljališta u ostalim delovima grada

  • 2

Navijači Srbije, koji budu bodrili košarkašku reprezentaciju na Evrobasketu u Jesenicama, imaće svoju bazu. Ažurni i poslovični Slovenci organizovali su za navijače svih šest ekipa prave male navijačke centre, odnosno kafane gde će se okupljati i bodriti svoje timove.

- Da, ovde ćemo dočekati navijače iz Srbije, biće tu veliki video-bim na kojem će se pratiti utakmice, biće pića i hrane i svi su dobrodošli - kaže nam vlasnik picerije Domino Dragan Topić i dodaje:

- Obezbedili smo i kulturno-zabavni program, imaćemo folklor koji će izvoditi naši ljudi iz Društva "Vuk Karadžić", a na meniju ćemo imati i nezaobilazne ćevape - objašnjava vlasnik picerije "Domino".

S obzirom na to da su Jesenice toliko malo masto u razmaku od nekoliko stotina metara naleze se i "navijačke kuće" ostalih reprezentacija.

Na samo 200 metara od naše baze tu su Makedonci i Bosna i Hercegovina, dok su Crnogorci dobili pravu pravcatu vilu u vidu restorana "Restauracija" koja se nalazi ispred doma srpskih navijača.

Ovako izgleda "navijačka kuća" Crne Gore:

Iza picerije "Domino" gde bi trebalo da se okupljaju srpski navijači nalazi se kafana za navijače Makedonije, a odmah preko puta nje na nekih 10 metara je i baza navijača BIH.

Od specijalnog izveštača Telegrafa iz Ljubljane:

Dragutin Stojmenović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA