Babović definitivno u Voždovcu!

Bivši igrač Saragose odbio je ponude iz Turske, Grčke i Bugarske, jer je želeo da ostane u Beogradu

  • 2

Nekadašnji fudbaler Partizana Stefan Babović definitivno je novi igrač Voždovca, što je potvrdio i sportski direktor kluba Zoran Perić.

- Momak koga znam od kada je nosio dres petlića Partizana danas je, na naše zadovoljstvo, bomba prelaznog roka. Trenirao je sa nama duže od mesec dana, a odluku da za nas i zaigra doneo je posle više ponuda iz Turske, Grčke i Bugarske. Finansije mu nisu bile primarne, želeo je da ostane u Beogradu – rekao je Perić "Žurnalu".

- Sa nama će, tako, biti godinu dana, uz mogućnost da na polusezoni promeni sredinu. Real Saragosi smo još prošle nedelje poslali molbu za sertifikat, pa ne sumnjamo da će pravo nastupa steći do duela sa Napretkom.

Prethodno se ekipi pridružio i bivši kapiten Crvene zvezde Dejan Milovanović.

- Bivši kapiteni Crvene zvezde i Partizana svakako čine najvrednija pojačanja prelaznog roka, ali je i naš raniji napadač Rade Veljović priča za sebe. Već mesec dana čekamo na sertifikat iz Rumunije. Kada se i taj problem reši, sve će nam biti na mestu.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja-PFC

    3. septembar 2013 | 11:00

    Ja mislio da ulazi na farmu!

  • BgPetar

    3. septembar 2013 | 11:28

    Odbio ponude?!Koga vi lazete i mazete,pa ko ce njega da uzme ispusenu lulu.Decko igra samo zato sto mu je cale Milija Babovic alfa i omega u svakoj sferi zivota,svuda ga ima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA