Bajković: Mi moramo da uzmemo titulu ove godine!

Golman Crvene Zvezde i miljenik navijača Boban Bajković rekao je da je titula ove sezone više od prioriteta za njega i saigrače

  • 12

Jedan od najvernijih članova FK Crvena zvezda golman Boban Bajković kaže da ove sezone titula dolazi na "Marakanu" po svaku cenu, ne zato što je Partizan slabiji nego ikad, već zato što crveno-beli imaju ekipu za trofej.

Neko u Podgorici, neko u Staroj Pazovi, a Boban Bajković na Tari. Dok se Crna Gora sprema za meč sa Poljskom, a Srbija sa Hrvatskom u okviru kvalifikacija za SP u Brazilu, golman koji može da brani za obe reprezentacije nalazi se na mini-pripremama Crvene zvezde.

- Zvezda mi je sve. Voleo bih da se desi da stanem na gol Srbije, srce bi mi tada bilo na mestu. Iako sam sa Cetinja, majka i otac su mi Crnogorci, nekako sam se navikao na Srbiju, Beograd i Zvezdu - započinje priču Bajković za portal Mozzartsport.

Šest godina zaredom Partizan je neprikosnoven u Srbiji.

- Ove godine titula mora da se uzme kako znamo i umemo. Ne samo da pričamo i obećavamo, nego moramo da je uzmemo!

Decenija je prošla, a Bajković čeka na prvu pravu titulu..

- Uzeo sam titulu i kup sa Muslinom i Zengom, ali to se praktično ne računa pošto sam sedeo na klupi. Osećam u vazduhu da je to ova sezona. Bilo bi lepo da se sa trofejom oprostim od Zvezde, mada ne mogu sebe da zamislim u inostranstvu.

Mnogi tvrde da Partizan nije toliko jak kao prošlih godina.

- Činjenica je da ne briljiraju, ali Partizan je Partizan, naš najveći rival. Vojvodina sa Markom Nikolićem može svašta da uradi i duvaće za vratom. Ova sezona biće jedna od najneizvesnijih. Neće biti Zvezda i Partizan, pa svi ostali. Svako svakog može da pobedi, biće dosta iznenađenja, samo se nadam da ćemo mi najmanje kiksirati. Sada imamo ozbiljnu ekipu, dostojnu titule - smatra popularni Bajko "Mačka".

Zvezda je dovela golmana Predraga Rajkovića iz Jagodine. Član generacije šampiona Evrope do 17 godina mogao bi uskoro da promeni redosled među stativama "crveno-belih".

- Rajković je sjajan potez. Zvezda se obezbedila sa golmanima za narednih 20 godina. Ne bih ja potcenjivao ni Vesića, Kirovskog, ni Trkulju. Nisu oni meni konkurencija, kako se priča, ipak sam ja matorac, već su oni jedni drugima konkurencija - zaključuje uz osmeh Boban Bajković.

(Telegraf/ mozzartsport.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA