MILOJKO PANTIĆ: Hrvati će nas zgaziti, navijam za njih!

Poznati sportski komentator u izjavama za hrvatske medije osuo drvlje i kamenje po srpskom nacionalnom timu: "Kakav, bre, Miha, navijaće Srbi za Modrića i Mandžukića!"

  • 81

Poznati srpski sportski komentator Milojko Pantić, koji je svojim komentarisanjem obeležio dvomeč Jugoslavije i Hrvatske u kvalifikacijama za EP 2000, smatra da će ''kockasti'' u petak na ''Marakani'' bez većih problema slaviti protiv ''orlova''.

Pantić, koji je ugostio hrvatske kolege, dosta negativno je govorio o srpskom timu i dodao da će navijati za Hrvatsku.

- U petak ću svim srcem navijati za Hrvatsku! Možda sam preterao, ali svim srcem želim da Hrvatska "razvali" Mihajlovićev tim s tri gola razlike. Ili će možda Hrvati, koji imaju bolju ekipu, biti korektni i zadovoljiti se s jednim ili dva gola - rekao je Pantić za "Jutarnji list", i dodao:

- Plaćeni navijači, koji navijaju za Zvezdu i Partizan, bojkotuju utakmicu, "kopovi" će biti prazni. Ljudi koji će doći na stadion neće zviždati Hrvatskoj, već Tomislavu Karadžiću i Siniši Mihajloviću. Hrvatska nikad nije igrala utakmicu u prijateljskijoj atmosferi nego što će to biti u petak. Kakav, bre, Miha, navijaće Srbi za Modrića i Mandžukića - objasnio je Pantić.

(Telegraf.rs / Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • James

    5. septembar 2013 | 11:23

    Opet je brljavio pijan

  • BgPetar

    5. septembar 2013 | 11:22

    Sram te bilo za ovu izjavu,ni ja ne volim Mihajlovica,ali podrzavam igrace...

  • vukovar

    5. septembar 2013 | 11:30

    Matora drtino,nece Srbi navijati ni za kakvog Modrica ili Mandzukica,a jos manje za sahovnicu! Kako te nije sramota to reci samo?! Pravi Srbi ce pruziti podrsku igracima i ponasati se fer i korektno na stadionu,i onako Mihajlovic i onaj lopov uskoro odlaze! Da je ne znam ko na celu reprezentacije,nznm kakav bolesnik moras biti da navijas protiv svojih!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA