OTKRIVAMO: Šta će sve Hrvati jesti na dan utakmice!

Na švedskom stolu za ''kockaste'', između ostalog, naći će se grilovana ćureća prsa i riba, kao i nezaobilazna šopska salata

  • 6

Ne znamo više šta da vam ponudimo u vezi sa mečom Srbije i Hrvatske! Ako vas zanima kako će se hraniti Modrić, Štimac, Srna i ekipa dok su u Beogradu, ne brinite se, odlično!

 

Uspeli smo da dođemo do menija za doručak i ručak hrvatskih fudbalera koji će se u petak od 20.45 na ''Marakani'' suprostaviti najboljem timu Srbije. Oni vode svog kuvara sa sobom, a sve što jedu je u dogovoru sa kuvarom iz ''Hajata''! Naravno, u pitanju je švedski sto, pa oni biraju!

 

Doručak:

 

- Kafa, čaj, topla čokolada, voćni sokovi

- Puter, džem, med, nutela

- Šunka, low fat cheese, pahuljice (mnogo vrsta), sveže voće

 

Ručak:

- Goveđa supa, špageti bolonjeze, ćureća prsa grilovana, riba grilovana, pire, pirinač, bareno povrće sa puterom, sezonska salata (šopska) bez luka, za desert sladoled (čokolada i vanila samo).

 

Večere nema jer je utakmica u kasnom terminu, a na trening sa sobom nose neki lanč paket u vidu sendviča.

 

Zanimljivo, prvi put u ''Hajatu'' je postavljen detektor za metal kroz koji svi gosti moraju da prođu pre ulaska u hotel. To se nikada nije dešavalo, bez obzira na to ko je dolazio!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA