Srbin i Bošnjak zajedno bodrili svoje ekipe (FOTO)

Fotografija na kojoj se jedan do drugog nalaze navijač Srbije i BiH vrlo brzo je postala hit na Fejsbuku, pogotovo posle nemira neposredno pre meča

  • 22

Svaka čast! U moru nereda koji su se dogodili pre i tokom meča košarkaških reprezentacija Srbije i Bosne i Hercegovine u Jesenicama, na površinu je isplivala jedna zanimljiva fotografija na kojoj su prikazani navijači ''zaraćenih'' selekcija kako su na tribinama zajedno bodrili svoje timove.

Košarkaši Srbije ubedljivo su slavili sa rezultatom 77:67 i na taj način napravili veliki korak za plasman u drugu rundu. Međutim, uvertira za taj meč bila je i više nego neslavna zbog velikih sukoba navijača Srbije i fanova BiH, popularnih "Fanatikosa", koji su kamenicama osuli po kafiću gde su se nalazili srpski navijači.

Doduše, prve čarke i provokacije su krenule upravo sa mesta koje je označeno kao baza srpskih navijača, a nemile scene su se dogodile i tokom meča kada su Bošnjaci, na bakljadu ''delija'' odgovorili pirotehnikom u dvorani ''Podmežakla''.

Ipak, ova fotografija, koja je postala veliki hit na Fejsbuku, svakako je primer kako treba da se navija za svoj tim i poštuje protivnički. Ko zna, možda nada još postoji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Babilon

    6. septembar 2013 | 11:20

    Iz bosne sam i svaka cast sto ste upravo ovakvu fotografiju objavili,a ne samo tuče,uvrede...

  • milos

    6. septembar 2013 | 10:23

    Ma nemoj te te gluposti tipa odgovorili na bakljadu Delija itd.Da su stvarno bile Delije ili Grobari organizovano od one smejurije od BH organizovanih huligana ne bi ostao niko da navija u hali!:))

  • Р.С.

    6. septembar 2013 | 10:45

    Могуће да је Србин из БиХ-РС, али онај у српском дресу, у плавом дресу није сигурно!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA