NINKOVIĆ PORUČUJE SA TARE: Tanki smo sa kondicijom (FOTO) (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde punom parom treniraju na Tari tokom reprezentativne pauze

  • 2

Prija im vazduh Tare! Fudbaleri Crvene zvezde iskoristili su dvonedeljnu reprezentativnu pauzu kako bi se dodatno pripremili za nastavak takmičenja u Jelen Superligi tako što su ''pobegli'' iz Beograda na Taru.

''Crveno-beli'' tokom boravka na Tari treniraju u dva termina - ujutru od 9.30 i po podne od 17.30, a prema rečima Miloša Ninkovića, ovaj put će i te kako prijati igračima.

- Mislim da je odlično što smo otišli iz Beograda. Na Tari zaista imamo sjajne uslove. Mislim pre svega na teren koji je u odličnom stanju, a i hotel "Omorika" je zaista idealan za pripremu sportista. Ovo nam je trebalo i kako bismo se što bolje uigrali i upoznali, a i kako bismo podigli nivo fizičke spreme, jer jasno je da u tom delu imamo problema - rekao je Ninković, i dodao:

- Propustio sam zimske pripreme zbog prelaska u Evian, letos sam kasno stigao na "Marakanu" i zaista mi znači da makar nekoliko dana radim žestoko. To ću i učiniti, potrebno mi je. Motiv mi je zaista ogroman, kao i ostatku tima, znamo naš cilj ove sezone i moramo za njega da "poginemo".

Iskusni vezista nije mogao a da se ne osvrne na kvalifikacioni meč između Srbije i Hrvatske.

- Očekujem pobedu. Biće mnogo teško, ali ja sam optimista i mislim da ćemo pokazati kvalitet. Svi ćemo biti uz reprezentaciju, bodrićemo ih kao što bodrimo košarkaše na Evropskom prvenstvu - rekao je Ninković.

(Telegraf.rs/fkcrvenazvezda)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA