Vučinić: Skinuću se go ako odemo u Brazil!

Glavna igla reprezentacije Crne Gore Mirko Vučinić rekao je da će se skinuti potpuno go ako postigne gol, uz to neće imati pomoć u Stevanu Jovetiću jer je obnovio povredu mišića

  • 2

U okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine sastaće se reprezentacije Poljske i Crne Gore, a novi napadač Mančester sitija Stevan Jovetić neće biti u konkurenciji za sastav.

Sjajni "Jojo", kako javlja portal RTCG, na poslednjem treningu reprezentacije Crne Gore obnovio je povredu mišića koju je zaradio na utakmici sa Belorusijom 14. avgusta.

Zameniće ga Dejan Damjanović, koji će na terenu biti rame uz rame sa kapitenom Mirkom Vučinićem.

Poznato je da je golgeter Torinskog Juventusa mnogo puta postizanje golova proslavljao skidanjem šortsa, a na pitanje poljskog novinara da li će tako biti i ako da gol Poljacima, Mirko je imao spreman odgovor.

- Pa, ako odemo na svetsko prvenstvo, skinuću se i go ako treba - izmamio je osmehe prisutnih Vučinić, a onda kratko prokomentarisao i naredni duel.

- Spremni smo za meč jer smo svesni koliko je utakmica važna za nas i za celu Crnu Goru. Biće to teška utakmica, jer igramo protiv jako kvalitetne reprezentacije. Nadam se da ćemo uspeti da smirimo emocije i da ćemo slaviti u petak veče - zaključio je kapiten.

Utakmica na stadionu Narodni, između Poljske i Crne Gore, na kojem se igrala polufinalna utakmica poslednjeg evropskog prvenstva, zakazana je za 20.45.

(Tanjug.rs/reprezentacija.me)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    6. septembar 2013 | 23:39

    Pozdrav za milicu od gorana iz cikaga imas li fejsbuk da se upoznamo

  • Milica

    6. septembar 2013 | 21:33

    I JA CU AKO SRBIJA POBEDI HAHHH <3333333333333

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA