Mrđa: Titula je naša! (VIDEO)

Povratnik u redove Crvene zvezde napadač Dragan Mrđa polako ulazi u željenu formu i nada se tituli posle šestogodišnjeg posta

  • 7

Dragan Mrđa jedan je od napadača koji su ovog leta pojačali Crvenu zvezdu. Fudbaler od kojeg mnogi sa pravom očekuju da postane veoma bitna karika Zvezdne ofanzivne linije.

S obzirom na to da nije dovoljno fizički spreman, mini pripreme koje crveno-beli odrađuju na Tari za Mrđu su stigle u pravom trenutku.

- Najbitnije je da su uslovi fenomenalni, počevši od hotela, hrane, pa do ovog terena koji je perfektan. Došli smo ovde sa ciljem da se što bolje pripremimo, da radimo na kondiciji. Svakog dana smo imali po dva treninga i spremamo se što je bolje moguće. Meni ovo mnogo znači jer nisam mesec dana trenirao sa ekipom i s obzirom da nisam u pravoj formi. Naporan je ritam treninga, ali to je najbolji način za postizanje dobre fizičke spreme - rekao je Mrđa.

Konkurencija u Zvezdinom špicu je uvek velika, a iskusni povratnik u Zvezdin tabor smatra da je apsolutno nevažno ko će biti tandem u napadu i rezutate kluba ističe u prvi plan.

- Iz ove perspektive ne bih mogao nešto da pričam o eventualnom napadačkom tandemu. Najbitnije je da pobeđujemo, pobedili smo tri utakmice u nizu, i želimo da nastavimo u tom ritmu. Kao što je rekao predsednik Džajić, u ovom momentu nije bitno ko daje golove, najbitnije je da Zvezda pobeđuje, jer svi znamo koji nam je cilj ove sezone.

A taj cilj je...

- Titula, naravno -  završio je Mrđa.

Dragan Mrđa u Crvenu zvezdu došao je iz Siona za koji je upisao 41 nastup uz deset pogodaka, i na taj način ponovo obukao zvezdin dres koji je pre toga nosio od 2001. do 2005. godine.

(Telegraf.rs/izvor: crvenazvezdafk.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zigmund

    7. septembar 2013 | 18:29

    uzalud tebi komentari pfc-propali...

  • Pedja-PFC

    7. septembar 2013 | 17:20

    Uzalud trud,dzaba vam sve....

  • delije1989

    7. septembar 2013 | 20:19

    Kao nesto pfc uzalud trud u zivotu na tekmi nisi bio...a mrdja je upravu...imamo ekstra tim naravno da me titula nasa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA