MURINJO: Mitrović je klasa, biće jedan od najboljih svetskih napadača!

Portugalski stručnjak bio pun hvale za igru napadača Anderlehta tokom meča između Srbije i Hrvatske

  • 6

Došao je da gleda Nemanju Matića i Lazara Markovića, a iz Beograda odlazi prepun utisaka vezanih za Aleksandra Mitrovića! Portugalski stručnjak Žoze Murinjo bio je oduševljen igrom koju je napadač Anderlehta pokazao u meču Srbije i Hrvatske.

Menadžer Čelsija, koji se u petak veče nalazio na ''Marakani'', nije krio oduševljenje za igru koju je pokazao bivši napadač Partizana, inače strelac izjednačujućeg gola.

- Mitrović je bio najbolji na terenu. Odlično je čuvao loptu i to je bio ključ utakmice. Momak ima sve predispozicije da postane jedan od najboljih napadača na svetu. Anderleht je napravio odličan posao što ga je kupio - istakao je Murinjo za belgijske medije.

Međutim, Mitrovć je bio samokritičan i istakao je da je Srbija, kao i on, mogla mnogo bolje.

- Trebalo je sam da pogodim tri puta. Ipak, srećan sam zbog mojih belgijskih prijatelja što sam poslao ''đavole'' na Svetsko prvenstvo - istakao je Mitrović.

Podsetimo, srpski napadač neće moći da pomogne ekipi Srbije u Velsu s obzirom na to da ima parne žute kartone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • REALISTA

    8. septembar 2013 | 12:38

    I jeste klasa,prvo njegova konstitucija je kao nekog 25ogodisnjaka, a decko ima 19 godina. Ima osecaj za loptu,za gol. Nadam se da ce on biti prevaga u repki u buduce.

  • Pedja-PFC

    8. septembar 2013 | 11:56

    A ovi iz rupe neveruju!

  • Урош

    8. septembar 2013 | 13:13

    @Пеђа, глуп си. Био сам на дербију, када нам је дао гол.. Одмах сам знао, да ће бити играчина, само да заврши неку утакмицу, без жутог.. Дечко нема респект, напада, па макар играо против Барсе.. Одличан играч, Андерлехт ће га продати, за коју годину, за преко 30 милиона.. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA