TELETOVIĆ KAO NEKAD ACA TRICA: "Iz svlačionice" i "sa parkinga"! (VIDEO)

Egzaltirani komentator Edin Avdić sa oduševljenjem kometarisao trojke reprezentativca BiH u meču sa Litvanijom, koji kao da se ugledao na svog selektora iz igračkih dana

  • 3

Košarkaši Bosne i Hercegovine pružili su sve što su mogli, ali ti nije bilo dovoljno za prolaz dalje na Evrobasketu uprkos pobedi nad Litvanijom 78:72.

Najbolji  u ekipi BiH bio je Mirza Teletović sa 31 poenom i šest ubačenih trojki iz 15 pokušaja. Dve od tih trojki  bile su baš spektakularne, košarkaš Bruklin Netsa kao da se ugledao na svog selektora Acu Petrovića, koji je bio poznat po takvim dalekometnim projektilima osamdesetih godina prošlog veka, kad je sas bratom Draženom harao jugoslovenskim i evropskim parketima u dresu Cibone.

Komentator Edin Avdić sjajan pogotke Teletovića prokomentarisao je vrlo emotivno, Teletović "iz svlačionice", a kad je reprezentativac BiH pogodio sa još veće distance egzaltirani Avdić uzviknuo je "sa parkingaaa!!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA