ZVEZDA MENJA DRESOVE: Retro stil sa velikim M u čast Marakane!

Povodom 50 godina najvećeg srpskog stadiona, ''crveno-beli'' će tokom septembra igrati u specijalno dizajniranim dresovima

  • 5

Radost za "zvezdaše" - ''Marakana'' slavi, odnosno proslavila je 50 godina! Čelnici Crvene zvezde odlučili su da septembar bude u znaku jubileja povodom pet decenija stadiona koji se kroz istoriju mnogo puta radovao.

Upravo zbog ovoga ''Puma'', koja je sponzor ''crveno-belih'', dizajnirala je specijalne dresove koji će se nositi samo u septembru. U pitanju su potpuno crveni (domaći) i beli (gostujući) dresovi, u retro stilu, koji na grudima imaju stilizovano slovo „M" („Marakana").

Priliku da obuku nove dresove fudbaleri će imati već u nedelju, kada na najvećem srpskom stadionu gostuje ekipa Donjeg Srema. Još nije potvrđeno, ali u klubu su blizu odluke da navijače časte besplatnim ulazom na meč s ekipom iz Pećinaca.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    10. septembar 2013 | 12:40

    Za "Gg" decko nauci boje!!!

  • Milos

    10. septembar 2013 | 11:13

    Ja nigde ne vidim to veliko slovo M, nego me bas zanima koji to tim na svetu menja brend za dresove SVAKE godine, ovo vise nema smisla... Onaj dres pre dve sezone sto ima kragnicu i Nike brend sponzor je definitivno najbolji u protekloj deceniji i plus sasvim u retro stilu u cast Barija, ne vidim sad poentu pravljena slicnog, ali ok zarada je u pitanju i svake godine ce svi kupovati iznova dres jer nemaju "najnoviji", jelte... A sto se rezultata tice nikom nista, tonemo sve dublje, ali neka, zivi od stare slave i pravi lepe dresove, strasno... Pozdrav od Delije

  • Presretac

    10. septembar 2013 | 10:49

    Samo retro nista novo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA