I DALJE AUTSAJDERI: Stavite 100 evra na košarkaše Srbije i zaradite 1.600 evra

Najveće kladionice Evrope dale su nove anteposte (kvote za pobednike Evrobasketa), a prema Vilijam Hilu, Srbija je i dalje autsajder i tek sedmi favorit. Španija je prvi i za njihovu pobedu kvota je 2.4, a iza njih su sa 5.00 Francuzi

  • 1

Košarkaši Srbije u drugom krugu Evrobasketa "jure" jednu pobedu protiv Belgije, Ukrajine i Francuske. Pobedu koja ih vodi u četvrtfinale. A onda...

Onda je sve moguće... Izabranici Dušana Ivkovića ne otkrivaju želje, osim da je primarni cilj obezbeđivanje mesta za špansko prvenstvo sveta. Ipak, jasno je da su aspiracije veće, pogotovo ukoliko se uđe među osam.

Najveće kladionice Evrope dale su nove anteposte (kvote za pobednike Evrobasketa), a prema Vilijam Hilu, Srbija je i dalje autsajder i tek sedmi favorit sa kvotom 16! Dakle, ukoliko na Dudine momke "stavite" 100 evra, a oni osvoje titulu, bićete bogatiji za 1.600 evra.

Vilijam Hil smatra da će pehar i ovog leta ostati u Španiji, pa je kvota za njihovu pobedu 2,4. Iza njih su sa 5.00 Francuzi. Iako su u drugi krug preneli dva boda, Grci su treći favorit s kvotom 9.00.

Iza Helena, a ispred Srbije su Italija, Litvanija i Slovenija s kvotom 13.00. Hrvatska je sedma (41.00), dok bi eventualna pobeda Belgije na uloženi dinar donela 501 put veću isplatu.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    11. septembar 2013 | 11:38

    Ставиш стоју на Белгију, и купиш BMW X6.. :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA