PARTIZAN: Pantić je za prvi tim! PORODICA: Nije!

Roditelji mladog igrača odbili su da njihov sin potpiše profesionalni ugovor sa Partizanom uz obrazloženje da još nije zreo za seniorsku konkurenciju - rekao je sportski direktor Albert Nađ

  • 0

Fudbalski klub Partizan posle potpisivanja prvog profesionalnog ugovora sa Andrijom Živkovićem, koji je za samo mesec dana postao novi miljenik "grobara", namerava da priključi prvom timu i Danila Pantića. Ipak, dogovor kluba i zastupnika mladog Pantića još nije postignut, a sportski direktor kluba Albert Nađ se nada da će se cela stvar uskoro završiti.

 

- S igračem Danilom Pantićem i njegovim roditeljima obavili smo razgovor i tom prilikom ponuđen mu je profesionalni ugovor. Međutim, naša ponuda je odbijena, s obrazloženjem da igrač još nije sazreo za prvi tim našeg kluba - rekao je Nađ za klupski sajt, i dodao:

 

- Zajedničko mišljenje sportskog direktora, direktora omladinske škole i trenera prvog tima je da je Pantić spreman da konkuriše za najboljih jedanaest i, naravno, za zaključenje profesionalnog ugovora. Naglašavam da nikakvih ucenjivanja i pritisaka nije bilo ni sa jedne strane, niti bismo takav metod dopustili.

 

 

Zbog odbijanja da potpiše profesionalni ugovor, mladi igrač neće biti u konkurenciji za prvi tim, bar ne dok se čitava stvar ne razreši.

 

- Partizan ima svoja pravila i principe rada i očekujemo da ih svi koji nose grb Partizana poštuju. Ipak, verujemo da će se situacija promeniti i da će Danilo Pantić uskoro potpisati profesionalni  ugovor. Ukoliko igrač i roditelji imaju životne planove koji nisu vezani za naš klub, očekujemo da ćemo na vreme biti obavešteni o tome.

 

(Telegraf.rs/ Izvor: fkpartizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA