VUJOŠEVIĆ: Vučić je zvezdaš, ali i kvalitetan državnik!

Moramo da se zahvalimo Dačiću i Vučiću, koji je, bez obzira što je navijač Crvene zvezde pomogao je da se nađu sponzori, kaže prvi čovek KK Partizan

  • 7

Košarkaši Partizana odlaze u Španiju, na desetodnevni put, gde ih očekuje turnir "Kosta del sol" i ukupno šest utakmica. Bez reprezentativaca Srbije i Žofrija Lovrenja, ali sa Terensom Kinsijem i mladim Francuzom Borisom Dalom kreće nova faza uigravanja.

Finansijska slika crno-belih je i dalje najveći problem, ali skidanje blokade računa i uplata "navijačkih" milion dinara daju koliko-toliko mira pred završetak priprema. Međutim, Duško Vujošević, alfa i omega tima, opet je "razgali" maštu mnogima, rekavši da je "komšijski klub" želeo sadašnjeg kapitena Dragana Milosavljevića, dok je Svetislav Pešić tražio Bogdana Bogdanovića.

- Prošle godine smo igračima od 10 plata dali pet ili šest, ali njihov karakter i privrženost klubu nisu im dozvolili da raskinu ugovor. Lučić je nažalost otišao u Valensiju, ali je pre toga tražio moju i saglasnost kluba. Bilo je još ponuda, za Milosavljevića od komšijskog kluba, a za Bogdanovića se raspitivao trener Bajerna Pešić – rekao je između ostalog Dule Vujošević.

Duško Vujošević se zahvalio premijeru Srbije Ivici Dačiću i prvom potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću na pomoći prilikom deblokade računa i pronalaženja sponzora za narednu sezonu.

- Mi smo dobrim delom krivci za blokadu, ali nismo hteli da izbegnemo plaćanje i žao mi je što prošle godine nismo potpisali reprograma duga. Moramo da se zahvalimo Dačiću i Vučiću, koji bez obzira što je navijač Crvene zvezde, pokazuje kvalitetne karakteristike državnog čelnika. Pomogao je da se nađu sponzori, ali nismo dobili nikakve olakšice, iako su pojedini mediji pisali drugačije. Sve kamate bankama biće plaćene, to će za nas biti ogroman pritisak i ne znam kako ćemo to plaćati - rekao je Vujošević na konferenciji za medije u dvorani Pionir, uoči odlaska na pripremni turnir u Španiju.

Trener crno-belih istakao je da ideja predsednika KŠ Dragana Ðilasa da u domaćoj ligi igraju ČETIRI STRANCA PLUS DVOJICA IGRAČA SA DVOJNIM DRŽAVLJANSTVOM ide u korist Zvezde i Borisa Savovića.

"To bi bilo loše za mlade domaće igrače. Smatram da bi taj status trebalo d aimaju samo igrači koji igraju za Srbiju", poručio je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf/Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VforV

    14. septembar 2013 | 17:20

    Ovaj nije normalan. Sudi ljudima na osnovu navijackog opredeljenja. Pa je cak i Djokovica potkacio sto je Zvezdas...kakav debil

  • cuvar casti

    14. septembar 2013 | 15:59

    vujosevicu,kao grobar te pitan,kako to da partizan sa tolikim uspjehom u srpskom prvenstvu,kao i sa kolikim tolikim uspjehomm u evro ligi,kako to da je partizan dosao do blokade,covece dobar si trener.al kani se dragana đurica i njegove politike-kao da vam dragan đuric komanduje kako da upravljate sa kk partizanom

  • raki

    14. septembar 2013 | 16:15

    Lizes dupe ciganinu vucicu!bas mi je drago!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA