Markec asistent za Benfiku, Fejsa debitovao! (VIDEO)

Lisabonski "orlovi" u četvrtom kolu prvenstva savladali Pasoš Fereiru 3:1, Marić i Marković na terenu svih 90 minuta, Fejsa ušao u 35.

  • 0

Najsrpskiji klub u inostranstvu, lisabonska Benfika ostvarila je novu pobedu u prvenstvu Portugala, 3:1 pobeđena je ekipa Pasoš Fereire u četvrtom kolu.

Lazar Marković nastavio je sa dobrim igrama i asistirao Ezekijelu Garaju za gol kojim su domaćini povisli prednost na 2:o. Porec Markovića u startnoj postavi zaigrao je i Nemanja Matić, a Ljubomir Fejsa debitivao je za novi klub, zamenivši Pereza u 34. minutu. Filip Đuričić utakmicu je proveo na klupi.

Domaćini su poveli već u čevrtom minutu golom Pereza, Garaj je u 23. povisio na 2:0, Ribeiro je u 51. minutu postigao gol za goste, da bih odmah zatim, posle kornera, Garaj svojim drugim pogotkom postavio konačnih 3:1.

Na žalost lisabonskih "orlova" Porto je i dalje neumoljiv, savladao je Žil Visente 2:0, osvojivši do sada maksimalnih 12 bodova, dok Benfika ima sedam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA