BENFIKA ZAHVALJUJE: Hvala, Đuričiću! Hvala, Srbijo! (FOTO) (VIDEO)

Prvi gol našeg reprezentativca na meču Lige šampiona sa Anderlehtom naveo administratore klupske Fejsbuk stranice da se na srpskom zahvale na sjajnom igraču

  • 3

Ovog leta je portugalska Benfika definitivno postala jedan od najomiljenijih evropskih klubova u Srbiji, što je i logično s obzirom da njene boje brane Nemanja Matić, Lazar Marković, Filip Đuričić, Miralem Sulejmani i Ljubomir Fejsa.

Lisabonska ekipa je slavila u prvom meču nove sezone Lige šampiona protiv Anderlehta 2:0, a prvi gol je postigao bivši fudbaler  Herenvena Filip Đuričić, kao novi dokaz Horehu Hesusu da je dovođenje ofanzivnog veziste bio odličan potez.

Koliko vredi mladi srpski fudbaler Benfiki dokazuje i to da su administratori zvanične Fejsbuk stranice kluba zahvalili Đuričiću na golu, a potom i Srbiji na našem reprezentativcu.

"Sjajan gol Đuričića! Hvala Đuričiću, hvala Srbijo", stoji ispod fotografije na kojoj Đuričić proslavlja svoj prvi gol u Ligi šampiona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    18. septembar 2013 | 10:12

    Bravo mali

  • Bunt!

    18. septembar 2013 | 10:44

    Decko objasnjava...bravo!

  • Dejan

    18. septembar 2013 | 12:18

    Trener benfike sa pola reprezentacije moze sta hoces a veliki sinisha mister x ne moze..verovatno je problem u igracima...selektor I prvi covek fss su besprekorni I njihovi rezultati su vidljivi. ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA