KATIĆ I GAGIĆ: Kako znamo i umemo da obezbedimo Svetsko prvenstvo (VIDEO)

Srpski centri veruju da će se ekipa oporaviti do meča sa Slovenijom u borbi za peto mesto, koji je druga šansa naše ekipe da se plasira na Svetsko prvenstvo

  • 6

Centarski tandem košarkaške reprezentacije Srbije, Đorđe Gagić i Raško Katić, istakli su da je naša ekipa sa previše respekta ušla u meč sa Špancima i da su igrali bez samopouzdanja.

 

Oni su istakli da je najvažnije da se psihološki oporave za meč koji se igra u četvrtak, a bitan je za prolaz na Svetsko prvenstvo dogodine u Španiji.

 

- Ušli smo sa previše respekta u meč, bez agresivnosti - tužno je rekao Gagić, i nastavio:

 

- Oni su bili koncentrisaniji, čitali su naše akcije lako. Sve u svemu, jako loša utakmica sa mnogo treme i nesamopouzdanja. Ne znam šta bih rekao još... - rekao je Gagić.

 

 

Na njegove reči nadovezao se najstariji član naše ekipe Raško Katić, koji je istakao da treba što pre zaboraviti meč i pripremiti se za sledeći koji je takođe bitan.

 

- Ne treba da tugujemo već da zapnemo u četvrtak da ne bacimo uzalud tri meseca rada. Možda je ovo i realna slika našeg dometa. Moramo naći snage da odigramo taj meč - poručio je Katić.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

 

 

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A6

    19. septembar 2013 | 08:45

    A do juce svi ste skakali u urlali "bravo, to majstori, idemo Srbija..." A danas pljujete po njima, m*rs sram vas bilo... Ima vremena mladi su.

  • Draža Mihajlovića

    19. septembar 2013 | 07:38

    Miki, zajebi to. Nepipaj Dudu , najbolji na svetu.

  • Igrac

    19. septembar 2013 | 08:46

    Sto volim vas "prijatelje kosarke" sto svi sve znaju, prvo ovaj iznad mene sto puljuje Gagica i Stimca sto daju po dva kosa, po tome se odmah vidi da nemas pojma o kosarci, to znaci da je i Kalinic los jer da malo poena, jel da? Molim vas zadrzite svoje "strucne" analize za kafanu da podelite sa drustvom uz koje pivce, a pustite Dudu da radi svoj posao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA