ŠPANSKI TRAČ: Darko Miličić ide u Partizan?!

Nekadašnji drugi pik sa NBA drafta navodno pregovara sa crno-belima, koji se trenutno nalaze na španskoj turneji

  • 9

Iako je često isticao da je veliki Zvezdaš i da nikad ne bi zagrao za njihovog večitog rivala, Darko Miličić mogao bi da postane novi član Partizana, tvrdi španski sajt Planetacb.com.

Miličić je navodno u pregovorima sa crno-belima koji se nalaze na španskoj turneji. Nedavno je postojala mogućnost da srpski centar pojača Real Madrid, ali najuspešniji evropski klub ipak se odlučio za Janisa Buruzisa.

Miličić je prethodnih meseci povezivan i sa Crvenom zvezdom, međutim  nije došlo do ostvarenja tog transfera, a i vesti iz Španije treba prihvatiti sa dozom rezerve.

Ipak, nesumnjivo je da bi nekadašnji drugi pik sa NBA drafta, uprkos svih  mana i karijere koja je aposolutno razočaravajuća, bio veliko pojačanje za svaki srpski klub, samo pitanje je ko bi mogao da ga plati. Ili je možda Miličić u nedostatku pravih ponuda drastično spustio cenu?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Teelegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johny

    20. septembar 2013 | 19:19

    Nema od ovoga nista. Ne postoji ni promil mogucnosti da bi se Dule zalozio za angazujem ovog igraca zbog njegovih moralnih osobina pa makar bio i sam Dzordan. Razjebao bi pozitivnu atmosferu u ekipi jos na pripremama :)

  • Ludilo

    20. septembar 2013 | 18:31

    Teško da imaju para za njega... Patka...

  • fil

    20. septembar 2013 | 18:27

    Covek sa najvecom koncetracijom srece na planeti. Koliki antitalenat, ajme majko mila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA