NEDOVIĆ: Mogli smo i više, ali nije bilo sreće (VIDEO)

- Pobeđivali smo dosta jake ekipe, i na tim mečevima smo pokazali talenat, ali ostaje žal što nismo uspeli da napravimo nešto više - kaže bek Srbije

  • 2

Bek košarkaške reprezentacije Srbije, Nemanja Nedović, zadovoljan je plasmanom ekipe na Mundobasket 2014. u Španiji, ali ističe da je ostao gorak ukus, jer je ekipa mogla malo više od sedmog mesta.

- Moj generalni utisak je pozitivan. Pobedili smo dosta jake ekipe, na tim mečevima smo pokazali koliko vredimo, ali mi je žao što nismo iskontrolisali te dečije bolesti. Biće ovo veliko iskustvo za nas - kaže Nedović koji je dodao:

- Uspeli smo da ostvarimo cilj pre početka ali je ostao gorak ukus jer smo mogli više. Zabeležili smo šest pobeda i pet poraza što je pozitivan balans.

- Jako bitna pobeda je bila protiv Italije i sledeće godine ćemo imati mnogo više iskustva. Što se mene lično tiče igrao sam sa dosta oscilacija, ali dao sam sve od sebe  u ovom trenutku.

- Sada želim da se dobro odmorim, vidim sa porodicom i prijateljima a onda me čeka selidba za San Francisko- poručio je Nedović.

(Od izveštača iz Slovenije , Dragutina Stojmenovića)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZokaSlovenac

    22. septembar 2013 | 10:05

    Bio sam na utakmici protiv Italije.90% ljudi je navijalo za SRBIJU. Momci su igrali kako treba i na kraju smo pobedili.Da su Španci igrali na pobedu protiv Italije, sad bi mi igrali za medalju! Ali zivot nikad nije fer. Mozda im nekad vratimo!!! Uglavnom, svaka čast reprezentaciji Srbije!!!

  • delije1989

    22. septembar 2013 | 11:58

    Zoka slovenac sve si upravu samo da ti kazem trener vlade djurovic je 100posto u pravu kada je rekao da su svi kalkulisali sem nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA