KO ĆE BITI NOVI TRENER ZVEZDE: Javnost priziva Pižona, Rajevca, Lalatovića ...

Nagovešteni odlazak Slaviše Stojanovića sa mesta šefa struke nakon debakla crveno-belih na Vračaru protiv Voždovca otvorio je "licitaciju" za naslednika

  • 25

Nagovešteni odlazak Slaviše Stojanovića sa klupe Crvene zvezde posle nove bruke, ovog puta poraza od Voždovca na Vračaru, neminovo otvara pitanje njegovog naslednika. Stojanović je priznao da je odgovoran za loš rezultat protiv povratnika u elitu, ali nije podneo ostavku, a za očekivati je da već u ponedeljak bude razrešen.

Kandidata za klupu posrnulog giganta sa Marakane uvek, naravno ima. U fudbalskoj čaršiji u opticaju je nekoliko imena: Milovan Rajevac, Vladimir Petrović Pižon, Nenad Sakić, Milan Lešnjak, pa i Nenad Lalatović, koji je sa Voždovcem upravo slavio protiv svog nekadašnjeg kluba.

Takmičarska logika nalagala bi da to bude Milovan Rajevac (59), nekadašnji defanzivac crveno-belih, koji je poslednjih godina izgradio prilično ime u trenerskoj struci, pre svega plasmanom u četvrtfinale SP u Južnoj Africi sa reprezentacijom Gane. Pitanje je samo da li Zvezda koja je u dugovima koji se mere desetinama miliona evra ima novca  za Rajevca, koji je nedavno isticao da želi da vodi neku dobru reprezentaciju.

Vladimir Petrović, četvrta Zvezdina zvezda, verovatno će biti pominjan u ovakvim situacijama "dok god mrda". Popularni Pižon imao je priliku u dva navrata da predvodi crveno-bele i oba puta je ostao nedorečen. Budući da je nedavno dobio otkaz u Iraku, vremena ima, a verovatno i volje da okuša onu narodnu "treća - sreća".

Nenad Sakić odranije je figurirao kao moguće rešenje, Milan Lešnjak takođe je svojevremeno nosio Zvezdin dres, a postao je i slobodan, mada smena u Napretku definitivno nije preporuka za klupu našeg najtrofejnijeg kluba.

Ako Crvena zvezda želi mladog stručnjaka, možda ponudu dobije i nekadašnji kapiten, Lalatović, koji je definitivno pokazao talenat vodeći Voždovac.

Koga god da izaberu na Marakani, bolje bi im bilo da ovog puta pogode, jer ako se nastavi sa blamažama, teško da će i  agilni vicepremijer Aleksandar Vučić moći da nađe kupca za klub koji služi kao primer propale veličine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiza

    23. septembar 2013 | 05:48

    Moze Pizon. Znaci Partizan ponovo sampion.

  • Djuka

    23. septembar 2013 | 01:54

    Komedija!! Stojanovic nije ni toliko los trener. Nije on kriv sto su dovedene same cepanice

  • Pedja

    23. septembar 2013 | 06:18

    Dajte Pizona,da se smejemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA