MURINJO: Ivanović je moj desni bek!

- Ne mogu da kopam i tražim najbolji tim, igrači su tu da mi daju odgovore - rekao je trener Čelsija

  • 1

Menadžer fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je da još ne zna startnu postavu svog tima, ali i priznao da je u ovom trenutku srpskom reprezentativcu Branislavu Ivanoviću zagarantovano mesto na poziciji desnog beka.

- Ne mogu da kopam i tražim najbolji tim, igrači su tu da mi daju odgovore. Isto tako nemam dilemu da je u ovom trenutku Ivanović moj desni bek. Videli ste kako momak igra, tako da sve zavisi od fudbalera. Nije stvar da neko dobije šansu samo zbog statusa i igara u prošlosti. Trenutno imam neke nedoumice, ali to je normalno - rekao je Murinjo za klupsku televiziju.

On je dodao da "plavci " moraju da poprave igru, ne samo kod kuće nego i na strani.

- Dobili smo sve utakmice na domaćem terenu i osvojili devet bodova. Sada nam predstoje četiri uzastopna gostovanja, protiv Totenhema i Noriča u Premijer ligi, Steaue u Ligi šampiona i Svindona u Liga kupu.

- Moramo da popravimo rezultate na gostovanjima. Kod kuće nije dovoljno samo da pobeđujemo, već da igramo bolje i postižemo više golova. To je naš cilj - rekao je Murinjo.

Čelsi se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 10 osvojenih bodova, dva manje od vodećih gradskih rivala Arsenala i Totenhema.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA