Da li je katastrofa Junajteda najava Mojesovih velikih uspeha?!

Doživeo je Dejvid Mojes pravu katastrofu na svom prvom derbiju protiv gradskog rivala, a potpuno ista stvar dogodila se i njegovom prethodniku

  • 1

Bolno je poražen Mančester junajted na gostovanju Mančester Sitiju, bio je to prvi gradski derbi za Dejvida Mojesa, a interesantno je da se skoro ista stvar dogodila i ser Aleksu Fergusonu na čije je insistiranje bivši trener Evertona i preuzeo "đavole".

Prvi meč protiv "građana" Ferguson je vodio septembra 1989. godine, kada je fasovao "petardu" a njegova ekipa uspela je samo da ublaži poraz sa jednim golom, slično kao što je bio slučaj i na poslednjem susretu.

Tada su golove za Siti postigli Trevor Morli, Ian Bišop, te dva komada David Oldfild, dok je počasni pogodak bio delo Marka Hjudžsa, sadašnjeg trenera Stouka.

Nezamislivo je koliki je pritisak na plećima Mojesa s obzirom na "nasleđe" koje mu je zemljak ostavio, ali prema ovoj simpatičnoj statistici, ne mora da brine za svoju budućnost na klupi najtrofejnijeg engleskog kluba.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA