Partizan izgubio od Lokomotive iz Kubana

Ekipa Jevgenija Pašutina, osvajača Evrokupa, meč prelomila u trećoj deonici dobivši je sa 24:11. Konačan rezultat je 91:85

  • 2

Košarkaši Partizana broje poslednje dane u Španiji, a dva dana pre povratka kući odigrali su meč sa ruskom Lokomotivom iz Kubana. Odigrali i izgubili sa  85:91 (23:24, 21:20, 11:24, 30:23).

Četvrta utakmica crno-belih bila je izjednačena do poluvremena (44:44), a onda je u nastavku ekipa Jevgenija Pašutina, inače osvajač Evrokupa, zaigrala malo agresivnije i, pre svega preciznije. Treća deonica je determinisala pobednika dok su izabranici Duška Vujoševića u poslednjih deset minuta prišli na minus jedan, ali nisu uspeli da naprave preokret.

- Odigrali smo još jednu utakmicu protiv veoma iskusne evroligaške ekipe, što je od neprocenjivog značaja za naš mladi tim. Imali smo apsolutno kvalitetan pristup i mnogo zadataka je ispunjeno. Bilo je veoma dobrih perioda. Jedini period loše igre bio je kraj treće četvrtine, kada se ekipa Lokomotive odvojila na 13 razlike. Međutim, opet smo pokazali jedan veoma dobar nivo i karaktera i koncentracije kada smo uspeli da se u četvrtoj četvrtini vratimo na pola koša - rekao je posle poraza Vujošević i nastavio:

Objektivno je prisutan umor. Ostaje nam još jedna utakmica na ovoj turneji, protiv Gran Kanarije. Nakon toga se vraćamo u Beograd i nastavljamo s radom. Čekamo da nam se priključe i igrači koji su bili vezani za reprezentativne akcije, da se zajedno spremamo za ono što nas čeka, a to je prvo kolo u ABA ligi.

Terens Kinsi je ponovo bio najefikasniji u redovima crno-belih. On je dao 25 poena. Kapiten Milosavljević je ubacio koš manje, dok je Vesterman upisao 13.

Poslednji meč crno-beli igraju u utorak, a protivnik će im biti Gran Kanarija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    24. septembar 2013 | 12:00

    Neke ekipe dostizu top formu u pripremnom periodu a neki tempiraju formu za Top. 16 Mislite o tome! ;)))

  • boban

    24. septembar 2013 | 04:17

    Iskusne evroligaske ekipe??? Lokomotiv-Kubanj iz Krasnodara prvi put u istoriji igrace u evroligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA