RADENOVIĆ: Sa uzbuđenjem čekam utakmice pred Delijama!

Najnovije pojačanje crveno-belih i reprezentativac Slovenije Jaka Blažič sa nestrpljenjem očekuju obaveze i nastupe u punom Pioniru

  • 0

Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je tim za predstojeću sezonu, a ekipi koja se uigravala na pripremama priključili su se i najnovije pojačanje Ivan Radenović i reprezentativac Slovenije Jaka Blažič. Dosadašnji košarkaš Donjecka nije krio zadovoljstvo što će obući crveno-beli dres.

- Drago mi je da sam došao u jedan veliki klub. Vratio sam se nazad u svoju zemlju, sa velikom željom da radim sa ovim momcima, sa stručnim štabom i sa svima u klubu. Sinoć sam imao prvi trening. Biće teško, igramo tri bitna takmičenja ove godine, mnogo utakmica. Sve što mogu da obećam je veliki rad i trud, ne samo mene već i mojih novih saigrača – istakao je Radenović i dodao.

- Kao dete sam išao na Zvezdine utakmice, poslednjih nekoliko godina sam pratio ekipu preko televizije i mogu da kažem da sa velikim uzbuđenjem čekam prvu utakmicu pred Delijama.

Jedan od ključnih razloga i za dolazak reprezentativca Slovenije Jaka Blažiča u Zvezdu upravo su Delije.

- Zvezda ima mnogo navijača. Takođe, mnogo ljudi koji rade u klubu, rade sa srcem. I mi igrači moramo isto tako nastupati, sa srcem. Jedva čekam da počnem sa treninzima, a i sa utakmicama. Došao sam u nov klub, uzbuđen sam i jedva čekam da se uključim u rad - rekao je  Blažič.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Izvor: kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA