ĐURIĆ: Nađ me nije ni pomenuo u policiji!

Predsednik FK Partizan tvrdi da nema nikakve veze za pretnjama određenih ljudi sportskom direktoru kluba, koji je zbog toga bio u policiji na razgovoru

  • 2

Predsednik FK Partizan, Dragan Đurić, ogorčen je na pisanje medija o tome da je on poslao huligane da prete Albertu Nađu i tvrdi da ga sportski direktor crno-belih nije ni pomenuo na razgovoru u policiji, prenosi "Mocartsport"

- To su neistine i netačne informacije. Veoma nekorektno pisanje medija. Adi (Albert Nađ prim.au.) nije mene pomenuo niti to ima neke veze samnom. Pa ja sam ga doveo u Partizan - kaže Đurić za "Mocartsport" i dodaje:

-To su sulude priče i stvarno ne mogu da ih komentarišem. Adi će se obratiti medijima na konferenciji i sve će objasniti - rekao je predsednik Partizana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Mocartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    27. septembar 2013 | 08:56

    Mozda on nije ali su te mnogi drugi pomenuli,RADNA GRUPA UKP-A

  • BgPetar

    27. septembar 2013 | 08:55

    "Adi" ili Albert je vec nekoliko puta izjavljivao da ce sve reci na koferenciji za novinare ali uvek je vesto izbegavao svaku koferenciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA