Rastko Stojković sam platio da igra u Zvezdi!

Reprezentativac Srbije platio 2.460 evra, kako bi dobio sertifikat da može da zaigra za "crveno-bele", klub sa kojim je nekada osvajao duple krune

  • 4

Reprezentativac Srbije u rukometu i novi član Crvene zvezde Rastko Stojković sam je iz svog džepa platio 2.460 evra za dobijanje sertifikata, kako bi nesmetano mogao da zaigra za "crveno-bele", prenosi list "Sport"

Zvezda se nalazi u teškoj situaciji, a Stojković je ovim potezom pokazao kako se voli klub sa kojim je nekada osvojio duplu krunu i igrao Ligu Šampiona.

I ne samo to, Stojković je pristao da igra bez plate do januara meseca, a platio je i sve ostale administrativne troškove kako bi bio registrovan.

- Meni taj deo priče nije teško pao, iako to pokazuje koliko ima problema u sistemu sporta - rekao je Stojković za "Sport".

Inače, Rukometni klub Crvena zvezde nalazi se u veoma teškoj situaciji i besparici. Dugovi još nisu vraćeni igračima koji su do pre nekoliko sezona bili tu, a kamoli da budu isplaćeni igrači koji sada igraju. Potez Rastka Stojkovića je u ovakvoj situaciji za primer svim mladim naraštajima.

Šta vi mislite, da li bi i igrači u ostalim sportovima trebalo ponekad da učine isto?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Sport)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    27. septembar 2013 | 09:32

    Хвала ти!

  • Zvrk

    27. septembar 2013 | 09:39

    Ajde sad svi da se vratite, a ne da dozvolimo da nam se smeje tamo neka bagra... Branite tradiciju do poslednje kapi krvi!

  • REALISTA

    27. septembar 2013 | 10:16

    Da li ja mogu da platim zvezdi? Hocu fizicku aktivnost neku, ovo lose vreme pocinje, nije vise za fudbal u skolskom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA