Zvezdin trener: Meni kažu da je gotovo kad Partizan beži šest bodova! Ne shvatam to!

Slaviša Stojanović pred Spartak otkrio da mu Aleksandar Kovačević pomaže oko detalja vezanih za meč u nedelju

  • 8

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je iznenađeno da je čuo priče kako je šampionska trka gotova, ukoliko Partizan "pobegne" šest bodova, ali da je to za njega neshvatljivo.

Posle šest odigranih utakmica u prvenstvu Srbije Partizan je na vrhu tabele sa 16 bodova, dok Crvena zvezda ima 10.

- Nisam rekao da je gotovo, ali oko mene se priča da ako Partizan pobegne šest bodova da je gotovo. Za mene je to neshvatljivo. Oni mogu da kiksnu, jer se svakoj ekipi dogodi pad. Nisu imali teška gostovanja, ali moramo više da gledamo sebe i idemo od utakmice do utakmice - rekao je Stojanović na konferenciji za medije na "Marakani".

Zvezda sledeći prvenstveni duel igra u nedelju protiv subotičkog Spartaka i želi da se vrati na pobednički kolosek, posle remija sa Donjim Sremom (2:2) i poraza od Voždovca (2:2).

- Uz svo poštovanje prema ekipi Spartaka mi želimo da osvojimo tri boda jer imamo šampionske ambicije. Znam dosta stvari o njima, a Aleksandar Kovačević će nam pomoći oko nekih detalja. Nezgodna su ekipa i ako nisi maksimalno skoncentrisan, mogu da naprave problem.

Dodao je da se nada kako će Abiola Dauda posle dva sjajna gola Proleteru u Kupu Srbije u kontinuitetu pružati dobre partije.

- Nisam bio zadovoljan Daudinom igrom u prethodnom periodu, on zna i može, samo koliko će ponavljati partije viećemo. Ima kvalitet, a zašto nije konstantan, ne znam. Imamo puno napadača, neko bljesne, neko padne. Neki od njih, pre svih Mrđa, zaostaju jer dugo nije igrao i mora više da radi da bi stigao formu.

Stojanović je naglasio da je štoper Roberts Omega solidno odigrao u Kupu, ali da još nije odlučio da li će mu pružiti šansu u prvenstvu, pošto je Spartak mnogo kvalitetniji od Proletera.

Prema njegovim rečima svi igrači su zdravi i na raspolaganju, uključujući Miloša Ninkovića, koji je imao problem sa povredom leđa.

Mladi Zvezdin prvotimac Aleksandar Kovačević, koji je letos iz Spartaka stigao na "Marakanu", istakao je da se raduje utakmici sa ekipom za koju ga vežu lepe uspomene.

- Igrače poput Torbice, Noskovića i Puškarića ne treba puno predstavljati. Naš cilj je pobeda, pokušaćemo da igramo brže i verujem da ćemo to uspeti - poručio je Kovačević.

Utakmica sedmog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Spartaka igra se u nedelju od 19 sati.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BgPetar

    27. septembar 2013 | 14:02

    Koji si ti krompir od trenera

  • Grobari Grocka

    27. septembar 2013 | 17:15

    Mi smo gostovali Radnickom u Nisu,i Slobodi u Uzicu,sad idemo Vojvodini...to za tebe nisu teska gostovanja!???

  • laki

    27. septembar 2013 | 19:01

    veze ti nemaš,protiv proletera sa slane bare si poslao milijaša i mrđu da se zagrevaju u 15 min.utakmice, da bi milijaša uveo u 70tom minutu, a među uopšte nisi uveo... ljudima je čist gol poništen u pp, a mi smo slučajno dali preko tvog pečnika gol glavom... nemamo igru ni u jednom momentu utakmice,uzmi tu neku kintu što su ti obećali i beži molim te...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA