Kinezi poludeli za Đokovićem: Pogledajte doček srpskog tenisera u Pekingu! (FOTO)

Sjajna atmosfera dočekala najboljeg svetskog tenisera koji će naredne dve nedelje braniti titule u Pekingu i Šangaju

  • 4

Malo je reči koje mogu da opišu popularost Novaka Đokovića kod navijača širom sveta, a kineski fanovi su pokazali koliko su privrženi najboljem svetskom teniseru.

Doček na aerodromu u Pekingu iznenadio je Novaka, ali i obradovao. Slikao se naš as, davao autograme, pre nego što je ušao u vozilo koje ga je prebacilo u hotel, gde je smešten.

Novak će naredne dve nedelje igrati tunire u Aziji, gde će pokušati nemoguće, da sačuva prvo mesto na ATP listi od Rafaela Nadala. Doduše, mnogo će vise zavisiti od Španca nego od Srbina, jer Nadal ne brani nijedan bod u Pekingu i Šangaju, a Novak dva trofeja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    27. septembar 2013 | 14:47

    Jos jedan dokaz da izmedju kindzi i srbijanaca nema nikakve razlike.Srodne duse

  • Bivsi Debeli

    27. septembar 2013 | 18:38

    Boze Bosnjak, vidi se da ti je pradjed bio srbenda.Covjece jel' moguce da te toliko obuzela zloba i mrznja.Opusti se malo bice ti ljepse.Izbaci iz sebe negativnu energiju, umjesto mrznje neka te obuzme ljubav, vjeruj mi osjecaces se mnogo bolje.

  • Ajdee

    27. septembar 2013 | 15:49

    Bosnjak a sto to tebe tangira uopste? Ako ne volis nas narod i Kineze ti idi na turske sajtove, mada vas i oni bas ne prihvataju kao novonastalu naciju takozvane 'Bosnjake'. Ipak znaju od koga ste nastali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA