NOLE ŠOU! Đoković govorio na kineskom, bio i foto-reporter... (FOTO) (VIDEO)

Najbolji svetski teniser i kineska igračica Na Li odlično su se zabavljali na egzibicionom meču u glavnom gradu najmnogoljudnije zemlje na svetu

  • 3

Novak Đoković je posle sjajnog dočeka u Pekingu odmah otišao na teren, gde je sa Kineskinjom Na Li odigrao egzibicioni meč "Borba polova", povodom desetogodišnjice turnira "Čajna opena".

- Potpisivanje autograma je bio deo našeg zagrevanja pred današnju egzibiciju. Baš mi je bilo drago da vidim pune tribine stadiona jer ipak sav novac ide u humanitarne svrhe. Hvala svima! - napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Prihod od meča sa Noletom doniran je za razvoj juniorskog tenisa u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, tako da je najbolji svetski teniser još jednom bio u službi humanosti.

Naravno, Đoković je bio glavna zvezda i ponovo je pravio šou na terenu, kao na primer izigravanje foto-reportera... Naravno, domaćini nisu želeli da ne iskoriste priliku da pitaju Noleta da kaže nekoliko reči na kineskom jeziku.

Meč je imao humanitarni karakter, a peta teniserka sveta je u sjajnoj atmosferi pred 12.000 gledalaca slavila rezultatom 3:2.

Srpski as od 30. septembra učestvuje na ATP turniru u Pekingu, gde je slavio u sva tri dosadašnja nastupa (2009, 2010, 2012), a zatim sledi masters u Šangaju na kojem je prošle godine osvojio titulu, savladavši u finalu Britanca Endija Marija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA