MOJES: Vidić je najbolji defanzivac koga sam trenirao! (VIDEO)

Menadžer Mančester Junajteda oduševljen srpskim fudbalerom i njegovim odnosom prema treningu i utakmicama i veruje da će produžiti ugovor sa "đavolima"

  • 3

Menadžer Mančester Junajteda, Dejvid Mojes, rekao je da je srpski fudbaler Nemanja Vidić najbolji defanzivac sa kojim je radio i da je uveren da će on uskoro potpisati novi ugovor.

- Vidić je jedan od najboljih na svetu, bez dileme najbolji koga sam trenirao. Ne slažem se da je star, on je dobar, ali stvarno dobar i verujem da će uskoro potpisati novi ugovor -  izjavio je Mojes za britanske medije.

On je pohvalio i drugog veterana Rija Ferdinanda.

- Rio me je takođe impresionirao. Neko će možda reći da smo sa Vidićem i Ferdinandom primili četiri gola protiv Sitija prošle nedelje, ali siguran sam da su oni najmanje krivi - poručio je Mojes.

Vidić, koji će 21. oktobra proslaviti 32. rođendan i tri godine stariji Ferdinad, uprkos čestim povredama, nezamenjivi su u odbrani Junajteda još od januara 2006. godine kada je srpski as stigao na Old Traford.

Zajedno su osvojili 15 trofeja, od čega pet titula u Premijer ligi i jednu u Ligi šampiona.

Da li vi mislite da je Nemanja Vidić jedan od najboljih defanzivaca na svetu?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    28. septembar 2013 | 17:47

    Dovoljno govori to sto je kapiten Mancestera ko je i sta je on i kao igrac i kao covek. To sto ne igra za reprezentaciju. Svi znamo sta se desava u FSS, a da jedan Vidic gleda to i trpi mislim da nema potrebe.

  • Draža Mihajlović

    28. septembar 2013 | 16:05

    Nemislim o njemu otkad je dao šut kartu reprezentaciji. On je najbolji, on je najuspešniji , on je najhvaljeniji , on je kapiten Mančestera , ali to ništa nevaži , pao je na najvažnijem ispitu , neće da nosi grb Srbije na grudima, neće da igra za svoju zemlju. On je samo magla koja ima nejasne konture , proziran , providan , on je za navijače reprezentacije gospodin Niko.

  • Srbija

    28. septembar 2013 | 14:47

    Odbio je da igra za Srbiju, on je profesionalac, najbolji ali gde su emocije isključene obavezno nešto fali, što se mene tiče nema "ono nešto" što pleni, suviše je igrač

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA