KOLAKOVIĆ: Priliku smo propustili u trećem setu!

Posle poraza od Rusije najbolji odbojkaši Srbije boriće se za bronzanu medalju u meču protiv poraženog iz meča Italije i Bugarske

  • 2

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković posle poraza od Rusije od 3:1 u polufinalu Evropskog prvenstva izjavio je da je olimpijski šampion i pobednik Svetske lige pokazao da je bolji protivnik.

- Rusija je bolji protivnik od nas po rezultatu i igri, izgledalo je da ćemo izgubiti drugi set, ali smo ga dobili zahvaljujući velikoj borbenosti. I u narednom setu smo gubili i na kraju uspeli da igramo egal u samoj završnici. Tu je propuštena šansa. Kasnije se videlo da su igrači umorni i više nismo bili sposobni za stizanje rezultata - rekao je Kolaković posle meča.

On je dodao da će njegov tim sutra pokušati da se domogne pobedničkog postolja u meču za treće mesto.

- Ovo je izuzetno mlad tim, sigurno da će im biti potrebno dosta vremena da se oporave, ali prvenstvo Evrope je takvo takmičenje da ne sme previše da se razmišlja o onome što je bilo. Bez obzira na poraz u ovom meč moramo da se spremimo za naredne obaveze - poručio je Kolaković.

Odbojkaši Srbija sutra od 15 sati igraće meč za bronzanu medalju protiv poraženog iz drugog polufinala u kojem se sastaju Italija i Bugarska.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alekandra <3

    28. septembar 2013 | 22:54

    Bojke kume smaras!

  • Бојке Кум

    28. septembar 2013 | 20:53

    У одбрану злата кренули су наши, кад Србија игра свако нас се плаши, само оштро момци, додајте пун гас, шта год да се деси бићемо уз вас, можемо са свима играти одбојке, ми смо чиста десетка, остали су двојке!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA