DŽENKINS: Napornije mi je u Zvezdi nego u NBA

- U prvoj NBA sezoni nisam imao ni približno ovako naporne treninge. Nisam očekivao da će biti tako teško, ali radim ono što i drugi u timu i pokušavam da se spremim za velike stvari kada počne sezona - kaže bivši bek Voriorsa i Siksersa

  • 2

Poslednji stranac koji je stigao u redove košarkaša Crvene zvezde je bivši NBA igrač Čarls Dženkins. Sada, mesec dana kasnije, dečko iz Bruklina, njujorškog kvarta, priznaje da je mu je u Beogradu teže nego kada je bio u San Francisku ili Filadelfiji.

- Prvi put igram u Evropi, sa momcima kao što je Bobi (Marjanović), koji je dominantan u reketu. Pokušavam da se vratim na sistem sa koledža, zonsku odbranu, da usvojim drugačija pravila - kaže popularni Đenka, prenose Novosti.

- Kada sam došao, bilo mi je teško da se naviknem na potpuno drugačije okruženje i uslove u evropskoj košarci.

Dženkins osim "vraćanja" u koledž dane priznaje da nije očekivao da će mu u Zvezdi biti naporni treninzi.

- U prvoj NBA sezoni nisam imao ni približno ovako naporne treninge. Nisam očekivao da će biti tako teško, ali radim ono što i drugi u timu i pokušavam da se spremim za velike stvari kada počne sezona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beast from the East

    29. septembar 2013 | 00:07

    ovde radis kao crnac

  • sta te briga

    25. februar 2014 | 17:10

    mogu misliti za koje te je pare dovukao FMP ovde, cccc. mora da si ih kostao milione, ipak igrao si u raspadajucim Siksersima kojima je bilo svejedno pobedili ili izgubili. ti nisi video ni razvojne lige, kamoli NBA sinko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA