Igračima Zvezde stiže lova pred derbi!

Uprava odlučila da uplati deo zaostalih plata prvotimcima kako bi bili mirniji pred duel sa "crno-belima". Poslednji put na ovakav gest uprave igrači su odgovorili pobedom nad Partizanom sa 3:2

  • 7

Fudbaleri Crvene zvezde mnogo zadovoljniji istrčaće na teren "Marakane" u subotu od 18 sati protiv Partizana pošto ih očekuje finansijski stimulans u vidu dela duga koji je obećala uprava, saznaje portal "Mondo".

Dva puta pre ovoga čelnici "crveno-belih" davali su slična obećanja, koja nisu uspavali da ispune, a potom je usledilo pismo fudbalera i čuvena afera "šampon".

Velika je to prilika za Zvezdu da priđe aktuelnom šampionu Partizanu na jedan bod, ukoliko uspe da trijumfuje u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala.

Podsećanja radi, pre godinu dana, tačnije pred 143. večiti derbi, fudbalerima "crveno-belih" uplaćen je deo duga, a oni su se zahvalili trijumfom od 3:2, i to posle dva preokreta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Mondo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    1. novembar 2013 | 07:15

    Lično mislim da je Partizan toliko slab ove srzone da će glatko izgubiti derbi.Da su Markovic,Ivanov i Mitrović ostali sedma titula bi bula uknjižena.Djura je napunio džepov a klub i navijače toliko ponizio da strepe i od Naprecka,Javora pa i ovakve Zvezde.

  • mihajlo

    1. novembar 2013 | 05:42

    Ne pomazu Gazprom pare... :-)

  • inkognito

    1. novembar 2013 | 02:53

    Nista cudno plate dobijaju pred derbi pa pred derbi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA