OTKRIVENO: Malbašić i Grbić Partizanovi prestupnici!

Fudbaleri "crno-belih" Filip Malbašić i Petar Grbić zbog kršenja klupske discipline novčano kažnjeni, ali ipak nisu odstranjeni iz ekipe

  • 1

U Partizanu nikako da bude mirno. Posle izgubljenog večitog derbija, pa zatim sage oko smene Vuka Rašovića, novi problemi su zatekli "crno-bele". Na konferenciji trener Partizana Vuk Rašović rekao je da je nekoliko igrača prekršilo klupska pravila i da su zbog toga kažnjeni.

Iako nije bilo reči o imenima, do javnosti je doprla informacija da su u pitanju osporavana letošnja pojačanja, Filip Malbašić i Petar Grbić, javio je Mozzartsport.

Od njihovog dolaska u redove šampiona, stručni štab je imao primedbe na ponašanje kao i na fizičku spremu, a stvar koja je nezadovoljstvo dovela do kulminacije su učestali noćni izlasci dvojice fudbalera.

Kako saznajemo, Malbašić je kažnjen sa 10.000 evra, dok je Grbić prošao nešto bolje.

- Pojedinci su napravili očigledne prekršaje i primorali nas da reagujemo. Grešili su i ranije, bivali opomenuti, rečeno im je da se poprave i nije vredelo. Kad smo iscrpili sve mogućnosti, reagovali smo ovom nepopularnom merom. To ne znači da su igrači precrtani. Naprotiv, oni i dalje konkurišu za tim i samo od zalaganja i rada na treninzima zavisi kad i koliko će igrati - rekao je sportski direktor Albert Nađ.

Podsećamo, oba fudbalera su u Partizan stigla na jednogodišnju pozajmicu, Malbašić iz Hofenhajma, a Grbić iz Olimpijakosa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Izvor: Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    9. novembar 2013 | 07:07

    Tako se to radi za sve što trenutno ne štima označeni su krivci. Ne to nikako nije Albert Nadj on je svetac a Rašović naučnik da možda nisu pogrešili krivca a?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA