ANKETA - ŠTA VI MISLITE: Ko će biti jesenji prvak u fudbalu? (VIDEO)

Građani Beograda dali su malu prednost Partizanu u odnosu na Crvenu zvezdu kada je u pitanju osvajanje titule šampiona jesenjeg dela sezone

  • 7

Jesenji deo sezone u Jelen Superligi Srbije bliži se kraju, a i dalje se ne zna ko će se simbolično okititi titulom šampiona jesenje polusezone. Između prve tri ekipe na tabeli razlika je pet bodova, a do kraja jesenjeg dela prvenstva ostalo je još dva kola.

Telegrafsport je izašao na ulice glavnog grada Srbije i pitao naše sugrađane šta misle ko će dočekati prolećni deo sezone na prvom mestu?

Uprkos tome što je uvreženo mišljenje da u Srbiji postoji šest miliona poznavalaca fudbala, mnogi su rekli da ne prate sport, a oni koji ga prate blagu prednost su dali aktuelnom šampionu i trenutno prvoplasiranom Partizanu u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Interesantno je da timu Čukaričkog koji se nalazi na trećem mestu na tabeli Jelen Superlige, niko ne daje šanse da može da završi jesenju polusezonu na čelnoj poziciji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA