SVAKA ČAST! Navijači Zvezde i Makabija zagrljeni u "Pioniru"! (FOTO)

Fotografija iz dvorane "Pionir" potvrđuje da nije bilo razloga za strah od žestoke reakcije navijača "crveno-belih" na transparent pristalica kluba iz Tel Aviva

  • 10

Strahovali smo posle prve utakmice između Makabija i Crvene zvezde u Evroligi od nekakvog odgovora navijačima izraelskog kluba na transparent "Mi smo Makabi, ko ste j....e vi?". Iako u prvo mah jeste uvredljiv, navijači "crveno-belih" nisu shvatili lično geslo pristalica "ponosa Izreala", koje je bilo pristuno i na mečevima protiv mnogih evropskih velikana.

Iz "Pionira" nije otišla slika kojom se vređa klub iz Tel Aviva, naprotiv. Zvezdini navijači su bili na visini zadataka i sportski su podržali svoj klub.

Iz Izraela je doputovao mali broj navijača, koje je obezbeđivao veliki broj pripadnika Žandarmerije. Da za tim nije bilo potrebe najbolje pokazuje fotografija našeg foto-reportera, na kojoj su navijač Makabija i Zvezde zagrljeni, u potpuno prijateljskom raspoloženju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ироничар

    28. novembar 2013 | 23:06

    Delije su kao UVEK jednostavno pokazale da su Ljudi (ali i najluđi navijači na svetu) :).

  • Čučuk Stanoje

    29. novembar 2013 | 07:36

    Delije- desetka!

  • NSCZ

    29. novembar 2013 | 01:06

    Nikad prijatelji sa zidovima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA