FRKA ZA ZVEZDU: Igrač Makabija pogođen upaljačem! (FOTO)

Silven Landesberg je podelio na Tviteru fotografiju na kojoj se vidi on sa flasterom na čelu, uz poruku da ga je gađao navijač u Beogradu. Očekuje se žalba Makabija i kazna Evrolige

  • 6

Evroliga bi mogla žestoko da kazni košarkaški klub Crvena zvezda ne zbog ponašanja navijača u dvorani "Pionir" tokom meča sedmog kola sa Izraelskim Makabijem (76:78), već zbog ispada posle utakmice!

Naime, jedan huligan je gađao košarkaša Makabija Silvena Landesberga upaljačem u čelo, zbog čega je igrač dobio manju posekotinu.

- Žrtva rata... Navijač me je pogodio upaljačem posle utakmice koju smo igrali u Beogradu - "tvitnuo" je Landesberg uz fotografiju na kojoj se vidi flaster na njegovom čelu.

Izgleda da ni apeli kluba više ne mogu da urode plodom kako bi se izbegli ovakvi incidenti, pogotovo jer je i tokom meč nekoliko upaljača poletelo ka terenu. Očekuje se da će Makabi pokrenuti žalbu protiv Zvezde kao organizatora meča, kao i da Evroliga neće više imati milosti prema klubu, koji je odavno "na zubu" zbog ponašanja navijača.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbenda

    29. novembar 2013 | 06:35

    Ako ima snimak da su upaljachi bacheni onda verovatno ima i snimak ko ih je bacao,drzava ako zeli da spase srpski sport MOMENTALNO HAPSHENJE,U RUDNUK SVI PA NEKA ODRADE TU KAZNU KOJU KLUBOVI PLACAJU ZBOG IDIOTA.

  • Dejan

    29. novembar 2013 | 08:42

    Sta cemo ako laže....

  • Dejan

    29. novembar 2013 | 08:43

    Hocete da bacite senku na cinjenicu da su vas za malo pobedili "who the fuck they are"..jevrejska posla...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA