Ova brazilska lepotica će voditi žreb za Svetsko prvenstvo! (FOTO)

Muška populacija će imati razlog više da prati izvlačenje kuglica 6. decembra upravo zbog vrele navijačice Gremija, koja je već učestvovala na nekoliko događaja kojima se promoviše Mundijal u Brazilu 2014. godine

  • 4

Fernanda Lima, poznata brazilska voditeljka, biće domaćica žreba za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. Iako će imati i muškog partnera koji će joj pomagati u vođenju programa, verujemo da će sve oči svetske javnosti biti uperena kao vatrenoj 36-godišnjakinji.

Kao i svi u Brazilu, ona obožava da gleda fudbal, a vatrena je navijačica Gremija, kluba u kome je čuveni Ronaldinjo započeo fudbalsku karijeru. Koliko obožava tim iz Porto Alegrea, pokazuje i to što je pozirala je za klupski kalendar, a uradila je i nekoliko modnih revija na kojima je nosila odeću u bojama dresa Gremija.

Lima je još odavno određena za ulogu voditeljke žreba, pošto je učestvovala u prezentovanju zvaničnog logoa Svetskog prvenstva 2014. godine, pre četiri godine u Južnoj Africi, a takođe, vodila je i preliminarno izvođenje žreba u julu 2011. godine.

Na žalost muške populacije koja će sada imati još jedan razlog više da sa  pažnjom prati izvlačenje kuglica 6. decembra 2013. godine, Fernanda živi u vanbračnoj zajednici već 12 godina, sa kolegom Rodrigom Hilbertom, koji će joj i biti partner u vođenju programa prilikom žrebanja grupa za Mundijal, i sa njim ima petogodišnje blizance.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA