MIHA: Inter bez Moratija je stadion bez publike!

Bivši selektor Srbije dotakao se promene vlasničke strukture u nekadašnjem klubu, protiv kog kao trener Sampdorije igra drugi meč u Seriji A

  • 3

Siniša Mihajlović je debitovao na klupi Sampdorije na utakmici protiv bivšeg kluba Lacija, a već na drugom meču "igra" protiv još jedne ekipe kojoj je branio boje. Bivši selektor Srbije ostavio je dubok trag u Interu, a pred meč sa "neroazurima" (nedelja, 15.oo) dotakao se odlaska dugogodišnjeg vlasnika Masima Moratija.

- Inter bez Moratija je kao stadion bez publike. Ipak, ako ga Morati prodao klub Eriku Tohiru, znači da zna i da veruje u njegov kvalitet. Svakako će biti poseban meč, jer će Tohir prvi put biti prisutan na stadionu, ali mi moramo da mislimo na to šta će biti na terenu. Svojim igračima sam rekao da pokažu stav u svojoj igri - rekao je Mihajlović.

Posle nekoliko godina Mihajlović se vraća na stadion "Đuzepe Meaca".

- San Siro je veoma emotivno mesto za mene. Ali to sve nestaje kada utakmica počne i tada razmišljam samo o Sampdoriji. Moj mentalitet je ofanzivan: ne voim da igram da ne bih izgubio, već da bih pobedio. Hoćemo da izgradimo svoj stil igre i naša igra bi trebalo da priliči viđenoj na meču protiv Lacija. Trebaće malo vremena da momci usvoje sve što treba, ali dobro se radi.

- Volim da u igri bude balansa, ne samo napada. Imali smo malih problema u sastavu, ali osim Krstičićeve suspenzije, svi ostali igrači su mi na raspolaganju. Radite iz nedelje u nedelju, momci su koncentrisani i brzo uče. Imam samopouzdanja jer smo dobro pripremili sutrašnju utakmicu, koja će biti teška - zaključio je Siniša Mihajlović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA