MRĐA: Bio je penal, njihov igrač me je povukao!

- Za vas je možda sumnjiv, ali za mene nije - direktan je bio napadač Crvene zvezde, koji je pao u kaznenom prostoru OFK Beograda u finišu utakmice 14. kola

  • 5

Posle pobede rezultatom 2:1 nad OFK Beogradom, napadač Crvene zvezde ubeđen je da je dosuđeni penal za crveno-bele u 80. minutu bio regularan.

Mrđa je bio u duelu sa Nikolom Vasiljevićem posle kog je pao, i za njega nema sumnje da je sudija trebalo da pokaže na belu tačku.

- Za vas je možda sumnjiv (penal), ali za mene nije. Krenuo sam na centaršut i njihov igrač me je povukao. Pa ne bih tek tako pao - rekao je Mrđa novinarima, ali je potom priznao da je njegova ekipa bila neubedljiva na Karaburmi.

- Moramo da kažemo da nismo u utakmicu ušli kako valja. Ne znam šta je razlog, možda to što smo čitave nedelje trenirali na veštačkoj travi. Napravili su nam mnogo šansi čak i kada smo drugi put poveli. Ali, Boban Bajković je izvanredno branio - rekao je Dragan Mrđa, a preneo "Mozzart Sport".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Mozzart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XXXX

    30. novembar 2013 | 16:32

    Sad bi mi svi trebali u glas da kukamo i prozivamo i tražimo smenu u FSS, e pa mi nismo vi, igrajte fudbal i uživajte, suđenje nikad nije niti će ikad biti 100% tačno, znači opušteno braćo

  • mike

    30. novembar 2013 | 18:24

    Ako ti kazes da je bio penal,mi ti verujemo! Postenje je uvek bila odlika CZ i nema razloga da se sumnja! Da Dzaja nije postenjacina ne bi bio u zatvoru,a ni ceo klub se ne bi srozao na niske grane da nije bilo postenja!

  • Pfc

    30. novembar 2013 | 17:20

    Ma verujemo mi tvojim ocima,sto bi verovali svojim kad ti vidis mnogo bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA