Supruga Levandovskog svetska prvakinja u karateu (FOTO) (VIDEO)

Ana Levandovska, koja se ove godine udala za Roberta, premašila uspeh iz 2009. godine kada je osvojila bronzanu medalju na SP

  • 1

Da trenutno nije samo Robert ponosni član porodice Levandovski pokazala je i njegova supruga Ana koja je nedavno postala svetska prvakinja u karateu.

Ovim uspehom Ana se pridružila ostatku Robertove porodice koja je i te kako sportskao s obzirom na to da je Robertov pokojni otac bio prvak Poljske u džudou, njegova majka je bivša odbojkašica i trenutno sportski radnik dok njegova sestra Milena nastupa za mladu odbojkašku selekciju Poljske.

Treba pomenuti i to da Ani ovo nije prva medalja jer je 2009. godine osvojila bronzu na SP, a dva koraka dalje došla su upravo u godini kada se udala za Roberta koji je, preko svog Fejsbuk profila, rečenicom ''Ponosan na tebe'' kratko prokomentarisao Anin rezultat.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • šole

    3. decembar 2013 | 16:49

    Hajde ljudi batalite pricu o karateu. Svake nedelje je negde svetsko prvenstvo i oni imaju više federacija nego mnogi sportovi država članica. Svako ko se par godina bavio karateo makar i rekreativno ima neku svetsku medalju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA