Vešović ima ponudu Sarajeva!

Prema izvorima bliskim timu s Koševa, Vešović je zainteresovan, ali želi prvo da proba da pronađe angažman u nekoj jačoj ligi

  • 7

Fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović, koji je sve iznenadio zahtevom za raskid ugovora, ima ponudu da pojača redove Sarajeva, koji od ponedeljka sa klupe vodi Robert Jarni.

"Prema izvorima bliskim timu s Koševa, Vešović je zainteresovan, ali želi prvo da proba da pronađe angažman u nekoj jačoj ligi," tvrdi portal sport.ba.

Sarajevo želi da napravi respektabilan tim, pogotovo jer će jedan od finansijera biti malezijski milijarder Vinsent Tan, vlasnik premijerligaša Kardif Siti.

Vešović je u Crvenu zvezdu stigao 2010. godine iz podgoričke Budućnosti i odigrao više od 100 utakmica. Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je dva meča.

Bek ne želi da dodatno da govori o svom potezu i da "potpaljuje vatru" sa klubom.

Podsetimo, sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović otvoreno je rekao da ga je Vešović razočarao, jer ni sa kim iz kluba nije razgovarao, a isplaćeno mi je 111.000 evra duga koji je napravila bivša uprava.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA