Za Partizan - Budiveljnik ostalo još pola Arene!

Košarkaši šampiona Srbije u četvrtak imaju imperativ pobede ako žele da zadrže šanse za prolaz u Top 16 Evrolige i trebaće im podrška navijača

  • 0

Košarkaši Partizana u četvrtak će zaigrati u Beogradskoj areni prvi put posle dve godine. Protivnik je Budiveljnik, a srpski šampion ima imperativ pobede ako želi u Top 16 fazu Evrolige. Ulaznica još ima, za oko pola kapaciteta dvorane.

"Crno-beli" su 5. marta 2009. igrali u Areni protiv Panatinaikosa pred 22.567 gledalaca, što je i dalje važeći rekord Evrolige, i poneseni tom podrškom su pobedili ekipu koja se nešto kasnije okitila petom titulom kontinentalnog prvaka.

U želji da i protiv Budivelknika bude sličan spektakl, KK Partizan je nedelju dana pre početka utakmice počeo sa prodajom ulaznica, odnosno zamenom godišnjih propusnica za dnevne.

- Po podacima koje smo dobili, računajući i ljude koji su zamenili godišnje propusnice, otišlo je više od 9.500 ulaznica. Nema više mesta za sever - nivo 200, a ostalo je malo partera na nivou 200. Gornji prsten je, takođe, prilično popunjen, ima dosta mesta za zapad i istok - uzjavio je poslovni direktor "crno-belih" Mlađan Šilobad, a preneo "Sportski žurnal".

- I lože su puštene u prodaju. Svaka loža ima deset mesta, ukupna cena je 50.000 dinara, 5.000 po mestu - rekao je Šilobad.

Do dana odigravanja utakmice svi vlasnici godišnjih ulaznica moći će da preuzmu karte za meč sa Budiveljnikom. Tom prilikom biće im obeležena sezonska karta. Svaki sektor "Pionira" imeće svoja odgovarajuća mesta u Areni. Vlasnici godišnjih karata za tribine moći će da odaberu da li žele ulaznicu na jugu ili na severu, a zamena se vrši isključivo na blagajni Kombank Arene (severna strana) od 10 do 17 časova.

Što se tiče običnih ulaznica, one koštaju od 400 do 1.000 dinara i moguće ih je kupiti najviše četiri, uz ličnu kartu. Prodaju se na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i onlajn (www.eventim.rs).

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvor: kkpartizan.rs, Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA