PROCURELO: Nova Zlatna lopta za Mesija?

Španski mediji tvrde da je FIFA odjednom promenila kriterijume, uvodeći broj trofeja koje je fudbaler osvojio, pa bi taj segment mogao da odnese prevagu u slučaju između Argentinca i Kristijana Ronalda

  • 6

Odavno ovoliko kontroverzi nije pratilo izbor za najboljeg igrača sveta za 2013. godine, kome će u januaru pripasti Zlatna lopta na ceremoniji u Cirihu.

Pojedini španski mediji već sada tvrde na osnovu izvora bliskim FIFA da će priznanje ponovo pripastii Lionelu Mesiju. To bi bila peta Zlatna lopta za Argentinca, koji nije imao ni približno dobru sezonu kao prethodne.

Poslednjih dana, kladionice su sa 2.50 spustile kvotu na 2 na Argentinca, a najbolji igrač Evrope Frank Riberi nema nikakve šanse, jer se za jedan uložen evro  dobija deset ako se priznanje dodeli Riberiju.

Španski mediji dalje izveštavaju da je FIFA odjednom promenila kriterijume, uvodeći broj trofeja koje je fudbaler osvojio, pa bi taj segment mogao da odnese prevagu u slučaju između Mesija i Kristijana Ronalda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MNE

    5. decembar 2013 | 12:14

    I treba da je dobije zato sto je najbolji

  • Kazanova

    5. decembar 2013 | 13:32

    Tako treba messi zasluzuje

  • Y

    5. decembar 2013 | 14:22

    Ako dobije messi onda je ovo potpuno nepravedno , Ronaldo je ipak bolji od njega , ako dobije Messi onda stv nisu normalni , kazu ronaldo pa messi , menjaju misljenje ko deca od 10 godina -.-

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA